woensdag 24 juni 2009

Nieuwsbrief nr 1


Beste straatgenoten,

Op vrijdag 12 juni ging een eerste vergadering door voor de organisatie van het straatfeest. Achteraf bleek dat we concurrentie hadden van een Tupperwareparty in de straat, wat voor een beperkte opkomst zorgde op onze vergadering. Om een eventuele drempelvrees voor de vergaderingen in de toekomst te overwinnen, zullen we vanaf nu de vergaderingen laten doorgaan in De Boomstraat zelf (in en buiten de garagebox van 2A) waar we het meteen ook wat gezelliger kunnen maken. Wij doen hierbij een warme oproep om het organisatiecomité te vervoegen voor de nodige ideeën én extra handen op de dag van het feest zelf.

Tijdens de vergadering hebben we alvast enkele krijtlijnen vastgelegd… Hoe het straatfeest er uiteindelijk zal uitzien, zal afhangen van uw respons …

Het straatfeest zelf

De tenten en materiaal voor het straatfeest zullen hoofdzakelijk opgesteld worden op het grasperk/oprit tussen huisnummer 12 en 2A. Voor de dag zelf zullen we toelating vragen aan de Stad Aalst om de straat af te zetten voor verkeer (van 11u ’s morgens tot 22u ’s avonds) Wie deze dag weg moet met de auto, gelieve hier rekening mee te houden.

We hebben tot hiertoe beschikking over een partytent van 6m op 3m en één van 3m op 3m. Zijn er nog (party)tenten in de straat die we zouden kunnen gebruiken ? Bij eventueel slecht weer kunnen we ook gebruik maken van de 2 garageboxen. De muziekinstallatie is al volledig gecoverd.

Ken jij mensen die zouden willen sponsoren? Zo ja, geef het ons door. Onze hoofdsponsor is De Spar. Sponsors zullen vermeld worden op de raamaffiches, de website en kunnen op de dag zelf een banner of iets anders ten toon spreiden.

Eten…

We zouden ook een maaltijd willen aanbieden (tussen 13u-14u30 en tussen 17u30-19u) Aangezien het onze eerste keer is en we het dus veilig willen spelen, opteren we dit jaar voor een koude schotel. Voor het eten zal er wel op voorhand moeten ingeschreven worden (via kaartverkoop) Voor volwassenen rekenen we 10 euro en voor kinderen (onder de 12) rekenen we 5 euro. Het is niet de bedoeling om er onze broek financieel aan te scheuren en als het effe kan, willen we een reserve opbouwen voor volgend jaar.

Het (voorlopig) organisatiecomité:

Ivan Schepens, huisnummer 2A
Van Lierde Lieven, huisnummer 12
Ivy Meert, huisnummer 18
Bart Van der Biest, huisnummer 18
… En jij?

Diegenen die het niet zien zitten om in het organisatiecomité mee te draaien maar de dag zelf wel de handen uit de mouwen willen steken: geef ons een seintje!

Vragen? Info? Ideeën?
Spreek ons gerust aan of stuur een email naar bartvanderbiest@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten